Programiranje

Programiranje je umjetnost i umijeće u stvaranju programa za računala. Stvaranje programa sadrži u sebi pojedine elemente dizajna, umjetnosti, znanosti, matematike kao i inženjeringa.

programiranje

Ako se nalazite u situaciji da vam je potrebno nešto više od klasičnih elemenata koje koriste današnje web stranice ili jednostavno želite poboljšati funkcionalnost postojeće stranice možemo vam ponuditi izradu dodatnih programa prema narudžbi. Za svaki program prije izrade, zajedno sa klijentom, radimo projektnu dokumentaciju.

Dokumentacija je važan čimbenik u procesu izrade programa jer smanjuje mogućnost pogreške i potrebe za popravcima u samom tijeku programiranja a samim time klijentu štedi vrijeme i novac.

Svaki program nakon izrade testira se na nekoliko računala i nekoliko različitih platformi.

Web stranice testiramo na operativnim sustavima:
Windows 7, Windows 8Linux Ubuntu 12+, iOS, Android

Preglednicima: Internet Explorer 8+, Firefox 3+, Google Chrome, Safari, Opera.

Web aplikacije izrađujemo koristeći tehnologije PHP, MySQL te smo dosada radili sa
Zend Frameworkom, Codeigniter, YII framework i raznim framework sustavima rađenim po narudžbi klijenta.

Osim vlastitog cms sustava, sukladno zahtjevima projekta, aktivno koristimo i open source sustave: WordPress, Joomla!, Silverstripe, Fork, Jomsocial, Drupal, concrete5,  i mnoge druge koji se temelje na PHP i MySQL tehnologijama.

U svojoj ponudi, osim izrade programa za web aplikacije, također nudimo i izradu programa za operativne sustave Windows 7 i Windows 8 te izradu aplikacija za smartphone uređaje.