Podrška i održavanje

Nudimo nekoliko mogućnosti održavanja vaših web stranica. Svaki projekt, bez obzira na veličinu paketa koji zakupite, automatski se stavlja na naš popis stranica koje nadziremo 24/7. Stalo nam je da svaka stranica za koju smo zaduženi bude u svakom trenutku dostupna svim korisnicima jer web stranica je info pult koji se ne zatvara preko noći.

podrska

Nadzor vršimo pomoću nekoliko programa i dežurnog administratora, svaka moguća pogreška u radu stranice automatski alarmira dežurnog administratora i voditelja projekta putem mobitela te se tako smanjuje vremensko razdoblje za otklanjanje pogreške.

Važno je znati što očekujete od svoje stranice, koliko često treba biti ažurirana, da li je potrebno raditi dodatni internet marketing te da li planirate nadogradnju. Iako imamo definirano nekoliko paketa, većina održavanja dogovara se pojedinačno sa svakim klijentom radi posebnosti svakog projekta. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći najbolju mogućnost u održavanju vaše web stranice.

Svaka web stranica smještena je na računalu koje nazivamo SERVER. Zajedno sa održavanjem web stranica nudimo i usluge održavanja cijelog servera na kojem su stranice smještene i/ili hosting paketa koji ste zakupili kod jednog od hosting providera.